«Довірмося Богові у наших ділах»

image    У місті Барселона при церкві Матері Божої Неустанної Помочі було створено молодіжне обєднання «Діти Марії». До цієї організації входить уся молодь, що проживає на теренах провінції Барселона. Це хлопці та дівчата, що вже понад 5 років проживають тут, і навіть ті, що приїжджають у гості та на канікули.

     Вони дуже дружня й весела молодіжна громада, що займається духовним розвитком особистості, організовує прощі до різних паломницьких місць та інше. Кожної першої неділі місяця після Служби Божої молодь збирається в церкві.

     Хочу поділитися своїми враженнями після одного з цих зібрань. У нас була нагода переглянути документальний фільм «Свідчення Патрика та Ненсі». Це історія про заможне подружжя з Канади. Покинувши свій дім, вони продали майно й оселилися в Меджугорї.

     Особисто мене вразила та сила віри людей, їхнє навернення до Богородиці, до церкви. Далеко не кожен може так радикально змінити своє життя. Але на це була воля Всевишнього, і Господь Бог зміг навернути грішника до праведного життя. Тільки сильна віра у Бога може подолати найважчі перепони у нашому житті.

     Іноді ми довго ходимо сліпими, але настає час, коли Господь Бог розплющує нам очі та серце, і дарує здатність оцінювати наші вчинки та життя. Він дає можливість змінитися. Тому що Христос прийшов на землю не заради праведників, а заради грішників, щоб їх спасти.

     Цей фільм іще раз переконує нас, що ніколи не пізно змінитися. Потрібно тільки довіритися Господу Богу, та Він допоможе нам у цьому. Тому що Господь Бог милосердний і добрий наш Батько.

     «Довірмося Богові у наших ділах» — це мій висновок із перегляду кінострічки. Нетерпляче чекаю нової зустрічі, що вкотре дає мені можливість змінити щось у моєму мисленні та житті.

Зустріч молоді 01.11.15 р.

Поділитися в: