Знайомство з Богом

У нашому світі є багато людей, які насправді не живуть, а існують, котрі не відчувають радості в житті та бачать усе в чорно-білих тонах. Хоча світ наповнений кольоровими барвами, повний радощів, веселощів та щастя, адже створений Богом саме для нас.

На зустрічі молоді, що відбулась 11.09.16 і яку провів о. Віталій, ми спробували задуматися, наскільки добре ми знаємо Бога, у якому образі ми Його бачимо та якими християнами ми є.

Спершу ми з’ясували неправдиві уявлення, закладені з дитинства та сформовані впродовж життя. А пізніше у Святому Письмі відшукали справжні образи Бога. У дійсності більшість знає про нашого Господа поверхово, що спричиняє спотворення його образу та вигадування різних теорій, яким є насправді Бог. Ми не можемо бути близькі з тим, кого не знаємо достеменно, так само, як і в стосунках між людьми. Не довіряємо першому-ліпшому, не відкриваємо серце незнайомому. Тому, шоб побудувати свої взаємини з Богом, ми повинні пізнати Його, більше дізнатися про Нього. Адже насправді Господь є безмежно милосердний, люблячий та добрий. Із ним не зробиш бартер “ти мені -я тобі”, із Ним не поторгуєшся і не домовишся. Він просто любить нас, людей, якими б ми не були і прощає нам, що б ми не зробили. Він наш Батько, а ми його діти. Його любов безкорислива та безмежна. Він нами опікується в будь-якому часі дня і ночі просто так, не вимагаючи від нас нічого. Він наповняє наші серця любов’ю, допомагає переживати радощі та труднощі, підтримує нас у тяжкі часи. На Нього можна завжди покластися та Йому можна повністю довіритися – і Він не підведе.

Отож, на зустрічі молоді ми ближче познайомилися з нашим Господом і розвіяли всі неправдиві та вигадані образи, які були в нас раніше.

Велике спасибі о. Віталію Назару за допомогу, за добрі настанови, за спільну молитву та цікаву зустріч, яку він провів з нами – молодими людьми храму МБНП “Діти Марії”.

Зустріч молоді 11.09.16 р.

Поділитися в: