05-11.09.2016 Проща до Єрусалиму

Впродовж семи днів у Ізраїлі ми дуже зблизились з Господом. Наше життя кардинально змінилося. Наш погляд на світ став зовсім іншим. Переосмислилися життєві цінності. Ми зрозуміли що духовне є набагато важливіше ніж матеріальне.

Ступаючи по тих святих місцях, де ходив наш Ісус, ми отримали духовний спокій та рівновагу, і забувши про цей буденний світ, стали думати тільки про те, що для нас приготував Господь у вічності. Де і як з’єднатися з Ним назавжди?

Незважаючи на втому від нестерпної спеки та багаточасове перебування на ногах, наші серце та душа були переповнені незабутніми почуттями та емоціями. Їх кожен із паломників привіз у рідну домівку та залишив у своєму житті.

А зараз про саму країну Ізраїль. Це земля була обрана Господом, вона тече “молоком і медом”. Щоб відчути благодать і святість її, потрібно там побувати, адже неможливо словами передати дух, який витає навколо. Також дуже вражає, що природно суха земля є такою плодоносною: тут ростуть фініки, гранати, манго, банани…

Усе дуже умиротворено і цей мир запрошує людину до зустрічі з Небесним Отцем, який послав нам свого Сина Ісуса Христа, який народився у Вифлеємі, жив в Назареті, навчав у різних містах і селах, які ми мали можливіть відвідувати, а в кінці був розп’ятий в Єрусалимі. Усі ці місця нагадували нам історію спасіння людини і кожного з нас, яку ціну Бог заплатив за нас на Хресті. На цьому місці в Єрусалимі сьогодні стоїть храм Гробу Господнього, який приймає паломників з цілого світу, які приїзджають щоб відчути і побачити це все своїми очима і духовно оновитися.

Цю країну не можна порівняти ні з якою іншою країною світу. Я вдячна Господу за те, що дав мені таку можливість – побувати на Святій Землі, де я сповна відчула Божу ласку та любов – Великий Дар від Бога. Від щирого серця бажаю кожному християнину відвідати Святу Землю, де можна наповнити свою душу тим необхідним Божим Світлом, яке направляє на правильний шлях.

Поділитися в: